MALER: Pukla magistrala, zatvara se deo Njegoševe

Izvor: Mondo, 02.Okt.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALER: Pukla magistrala, zatvara se deo Njegoševe

Beograđani, toplo preporučujemo da u velikom luku izbegavate okolinu Slavije. Radovi na Bulevaru oslobođenja su u toku, kao i na trgu Slavija, a sada že još morati da se zatvori i deo Njegoševe.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Zbog hitne intervencije Beogradskih elektrana na magistralnoj toplovodnoj cevi velikog promera u Njegoševoj ulici, sutra od deset časova biti zatvorena jedna saobraćajna traka.

Vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima Darko Glavaš je zamolio sugrađane za strpljenje kako bi svi ovi radovi mogli da se izvedu na kvalitetan način i što pre, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za informisanje.

Zbog radova na Slaviji menjaju se trase tramvaja

Građani iz Njegoševe i zone oko Cvetnog trga dobili sve uslove za otpočinjanje grejne sezone.

"Ekipe JKP Beogradske elektrane konstatovale su da je došlo do velikog gubitka vode, zbog čega je nemoguće uspostaviti sistem grejanja u ovoj zoni ukoliko se hitno ne otkloni kvar. Kako bi se izašlo u susret građanima i kako bi imali redovnu isporuku toplotne energije, radiće se u dve, a po potrebi i u tri smene. Radovi na saniranju ovako velikog kvara obično traju nedelju dana, ali učinićemo sve da budu završeni za dva dana. Odmah po završetku radova ekipa Beogradskih elektrana, radove će nastaviti JKP Beograd-put kako bi se ova zona što pre osposobila za vozila javnog gradskog prevoza", rekao je Glavaš.

On je dodao da će, imajući u vidu da je Njegoševa ulica važna jer se u nju trenutno preusmerava saobraćaj zbog radova u Bulevaru oslobođenja i na Slaviji, na rešavanju ovog problema koordinisano raditi sve službe kako bi se kvar sanirao u najkraćem mogućem roku.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.