MALER: Nastasić pauzira mesec dana

Izvor: Kurir, 29.Jul.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALER: Nastasić pauzira mesec dana

Srpski fudbaler se povredio na prijateljskom meču protiv Sanderlenda

LONDON - Srpski internacionalac Mančester Sitija Matija Nastasić pauziraće mesec dana zbog povrede članka koju je zadobio u subotu tokom meča sa Sanderlendom u Hong Kongu.

Utakmica koju je Siti dobio sa 1:0 odigrana je pod skoro neregularnim uslovima, a teren je zbog obilne kiše koja je non stop padala bio pretvoren u kaljugu.

Nastasić će propustiti početak Premijer lige, prijateljski duel Srbije sa Kolumbijom 14. avgusta u Barseloni, kao i meč kvalifikacija za prvenstvo sveta s Hrvatskom 6. septembra.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALER: Nastasić pauzira mesec dana!

Izvor: Kurir, 29.Jul.2013

Srpski fudbaler se povredio na prijateljskom meču protiv Sanderlenda..LONDON - Srpski internacionalac Mančester Sitija Matija Nastasić pauziraće mesec dana zbog povrede članka koju je zadobio u subotu tokom meča sa Sanderlendom u Hong Kongu...Utakmica koju je Siti dobio sa 1:0 odigrana je pod skoro...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.