MALE SU ŠANSE DA JE ŽIVA Brat nestale Ane Knežević DEMANTOVAO navode da su pronađeni BIOLOŠKI OSTACI u njenom stanu, obratio se javnosti i zamolio za OVO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 22:17

"MALE SU ŠANSE DA JE ŽIVA" Brat nestale Ane Knežević DEMANTOVAO navode da su pronađeni "BIOLOŠKI OSTACI" u njenom stanu, obratio se javnosti i zamolio za OVO! (VIDEO)

Želi da zna gde mu je sestra
Brat Ane Knežević demantovao je lokalne izveštaje da su "biološki ostaci" pronađeni u njenom stanu u Madridu, ali je priznao da su "male šanse" da je još uvek živa.
U izveštaju španske publikacije "El Cierre Digital" od 12. marta citirani su "izvori bliski slučaju" koji tvrde da je policija pronašla biološke ostatke u stambenim prostorijama nestale žene.
Knežević (40) je živela u Španiji od prošlog leta kada se njen brak sa srpsko-američkim biznismenom Davidom (35) raspao.
Ona je 5. februara proglašena nestalom osobom nakon što nije uspela da se sastane sa prijateljem da otputuje iz Madrida u Barselonu na konferenciju.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.