MALA STRANKA SA VELIKIM KOMPLEKSIMA Kurti ponovo pravi gluposti sa zastavom velike Albanije na oči Eskobara

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 15:26

"MALA STRANKA SA VELIKIM KOMPLEKSIMA" Kurti ponovo pravi gluposti sa zastavom "velike Albanije" na oči Eskobara

Ne namerava da stane sa glupostima.

Zamenik premijera Severne Makedonije Artan Grubi naveo je da su događaji i ikonografije poput jučerašnje gde je na mitingu stranke BESA Biljalja Kasamija ponovo podignuta zastava "velike Albanije" nepotrebni ističući da neće doneti dobro ni Albancima, niti Makedoncima.

Grubi ukazuje i na to da posebno nije dobro raditi takve stvari kada je u poseti visoki zvaničnik američkog Stejt departmenta poput Gabrijela Eskobara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- U jučerašnjem događaju videli smo nepotrebnu ikonografiju koja nema za cilj da donese dobro ni Albancima, ni Makedoncima, posebno nije dobro kada u zemlju dođe visoki gost iz Stejt departmenta da da podršku evropskim integracijama naše zemlje - rekao je Grubi.

Kaže i da mahanjem zastavE "velike Albanije" ne treba odvlačiti pažnju od važnih pitanja u Severnoj Makedoniji.

- Oni su mala stranka sa velikim kompleksima, tako da mislim da njima ne treba da se bave ni institucije, ni mediji, već traže svoj prostor takvim gestovima - kazao je Grubi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.