„MALA GRUPA PEDERA“ U „RECI“

Izvor: Kurir, 24.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„MALA GRUPA PEDERA“ U „RECI“

BEOGRAD - Mlađan Dinkić, ministar ekonomije i regionalnog razvoja, za predizbornu kampanju psihički i fizički priprema se u kafani! Naime, u subotu uveče on se u društvu supruge Tanje i jednog od stranačkih kolega u zemunskom restoranu „Reka“ zabavljao pijuckajući belo vino, ali i uveseljavajući goste svirkom i igrom.

Pevačica grupe La Luna je u pauzi između dve pesme najavila specijalno iznenađenje.

- Dragi gosti, sutra poskupljuje benzin, a sada će vam to >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lično saopštiti Mlađan Dinkić - šaljivo je svog gosta najavila pevačica, posle čega se Dinkić popeo na binu. Prisutni su mislili da će otpevati i odsvirati jednu, eventualno dve pesme, ali Mlađa nije imao nameru da se brzo povuče.

Repertoar je počeo pesmom Zdravka Čolića „Glavo luda“, a nastavio je numerom „Neko te ima noćas“ grupe Van Gog. Odsvirao je i „Ja bih da pevam još malo“ Dejana Cukića, a najviše komentara je izazvala pesma grupe Familija u čijim stihovima se kaže „Mala grupa pedera dugo nam je, vala, smetala“. Nastup je završio hitom Bijelog dugmeta „Tako ti je, mala moja, kad ljubi Bosanac“.

Kad je na kraju konačno sišao s bine, opkolila ga je grupa obožavateljki, koje su tražile da se slikaju s njim, posle čega je usledilo poziranje, uz pokoji diskretan osmeh. Međutim, to nije bilo sve od svestranog Dinkića za to veče. Kad je počeo blok španske muzike, on je sa svojom suprugom Tanjom zaplesao uz vreli ritam.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.