MAKRONA DOČEKALI LUPANJEM U ŠERPE: Francuski predsednik okružen demonstrantima

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 20:49

MAKRONA DOČEKALI LUPANJEM U ŠERPE: Francuski predsednik okružen demonstrantima

Predsednik Francuske Emanuel Makron danas je boravio u poseti Denkerku na severu zemlje gde ga je dočekalo 200 do 300 demonstranata koji su lupali u šerpe.

Demonstranti ispred kojih su bili policajci, lupali su u šerpe, limenke i prazne konzerve na kojima su bile zalepljene slike Makrona i ministara.

Makron je u pratnji nekoliko ministara došao u Denkerk gde je planirana fabrika za proizvodnju baterija za električna vozila.

To će biti četvrta takva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fabrika u Francuskoj. Očekuje se da će imati 3.000 direktnih i 12.000 indirektnih radnih mesta.

Makron se od usvajanja nepopularnog zakona o penzionoj reformi suočava s manjim protestnim skupovima demonstranata dok putuje po zemlji, na kojima nezadovoljni građani lupaju u šerpe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.