MAKLJAŽA U BEOGRADSKOM RESTORANU Tukli se i muškarci i žene - četiri osobe završile u Urgentnom centru

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 09:19

MAKLJAŽA U BEOGRADSKOM RESTORANU Tukli se i muškarci i žene - četiri osobe završile u Urgentnom centru

Policija obavila uviđaj.

Četiri osobe povređene su u tuči muškaraca i žena, koja se sinoć dogodila na Bežanijskoj kosi!

Kako se nezvanično saznaje, tuča se dogodila u jednom restoranu sinoć oko 23.20 sati, a četiri osobe prevezene su u Urgentni centar.

- U tuči su učestvovala dvojica muškarca i tri žene. Sumnja se, da su svi malo više popili i da su se posvađali. Svađa je kulminirala u tuču u kojoj su četiri osobe zadobile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrede - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je Hitna pomoć prevezla povređene u Urgentni centar, dok je policija obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno uzrok svađe, a kasnije i fizičkog obračuna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.