MAJSTOR DOŠAO U STAN DA POPRAVI GREJANJE PA ZANEMEO OD PRIZORA! Učinio je jednu NEVEROVATNU STVAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2022, 20:39

MAJSTOR DOŠAO U STAN DA POPRAVI GREJANJE PA ZANEMEO OD PRIZORA! Učinio je jednu NEVEROVATNU STVAR

Kada je jedan majstor došao po pozivu u stan, nije ni slutio šta će tamo zateći.

Džejms Anderson tokom vikenda dobio je poziv od porodice kojoj je bila potrebna pomoć oko grejanja. Međutim, kada je stigao tamo, imao je šta i da vidi: roditelji sa troje dece smrzavali su se u stanu jer nisu imali novca za račune i hranu.

- Pozvali su me da vidim da li mogu da im pomognem. Rekao sam da ću svratiti i videti šta mogu da uradim. Ali kada sam stigao tamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shvatio sam tužnu istinu. Dok sam pričao sa njima, mogao sam da vidim svoj dah, toliko je bilo hladno u stanu, a deca su bila tu - rekao je ogorčeni majstor i nastavio:

- Deca su zbunjena jer ne znaju šta se dešava. Deca se pitaju 'Zašto se ovo dešava? Zašto mi je hladno? Zašto moji mama i tata ne mogu da me zagreju? Zašto ne mogu da uključe bojler? Zašto ne mogu da mi daju obrok?

Džejms je bio toliko potresen ovim prizorom da je porodici dao 170 funti da plate hranu, gas i struju kako ne bi umrli od gladi ili se smrzli do sledeće plate.

Majstor je naveo da cene energije vrtoglavo rastu i da se plaši da slične scene uskoro biti viđene širom zemlje, pa je pozvao vladu da odmah reaguje kako bi ih zaustavila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.