MAJKA ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE SA ZVEZDARE IZNELA ŠOKANTNE DETALJE: Nije mi dao da ABORTIRAM, ona je bila ZALJUBLJENA u OCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 17:26

MAJKA ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE SA ZVEZDARE IZNELA ŠOKANTNE DETALJE: "Nije mi dao da ABORTIRAM, ona je bila ZALJUBLJENA u OCA"

Majka ne želi da brani nasilnika, ali tvrdi da je vodio računa o detetu.

Danas je svedočila majka devojčice koju je otac držao u kadi u stanu na Zvezdari.

- Njega ne poznajem kao takvu osobu, on je taj koji je želeo da imamo bebu, želeo je devojčicu, on joj je i dao ime, a ja sam čak htela i da abortiram ali mi on nije dao. On je taj koji je dete i izbavio iz doma, borio se za nju, i zato mi je neverovatno da joj je to uradio - rekla je svedočenju, danas, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred Prvim sudom, majka devojčice koju je otac držao danima zatočenu.

Majka je ispričala da je poverovala tek kada je osumnjičeni sve priznao i opisala kako je izgledalo njihovo viđanja.

- Kada se sve ovo dogodilo bilo mi je neverovatno. Starateljstvo nad detetom je dodeljeno ocu, ranije smo se viđali svake nedelje u Meku. Nekad smo znali i da prošetamo Zvezdarskom šumom. Na svakom tom viđaju naša ćerka je delovala srećno, ona je bila zaljubljena u svog oca, samo je pričala "tata, tata". Ćerku sam videla dve godine pre nešto što je uhapšen, a preko video poziva šest meseci pre nego što se saznalo šta je uradio - istakla je majka deteta.

Majka je istakla i da ne želi da brani nasilnika, da nema razloga da laže, ali da je on vodio računa o njihovoj ćerki.

- Brinuo se za nju. I zato sam bila jako iznenađena kada je otkriveno da ju je on zanemario. Ćerka je znala da bude ljubomorna na njegovu partnerku. Sećam se da je bila ljubomorna kada bi pričala o njoj, videla sam to, osetila, nekako se ona ponašala kao da deli tatu da njom. Znala je da kaže da joj ona ponekad spremi doručak. Jednom smo bili u Meku i sećam se da nije htela da se spusti niz tobogan dok joj otac to ne kaže - ispričala je majka.

Navodi i da je njen bivši partner dolazio kod nje i tom prilikom se žalio na partnerku.

- Nekoliko meseci pre nego što je uhapšen, bivši partner je dolazio kod mene. Nije mu bilo dobro. Razgovarali smo o tome kako ima probleme sa novom parnerkom i dobio je napad panike. Bio je jako zaljubljen u nju, to se videlo. Ja kao žena sam to videla. Zbog problema sa njom imao je stresne situacije, pa je tako, kada je došao, rekao da mu smeta što ona ide kod muškog masera, a ne kod ženskog. On je klasični Balkanac, te stvari su mu smetale - zaključila je svedočenje majka devojčice koju je otac držao zatočenom.

Na današnje suđenje nije došao svedok kod koga se osumnjičeni krio dok je policija u martu prošle godine tragala za njim.

Sudija je na kraju ročišta naložio da bude urađeno psihološko i psihijatrijsko veštačenje bivše partnerke zlostavljača, kako bi bilo utvrđeno da li je došlo do psihičkih patnji.

Na naredno ročište, koje je zakazano za 1. april, biće ponovo pozvan svedok koji je skrivao osumnjičenog.

Izvor: Srbija Danas/Nova.rs/Aleksa Momčilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.