MAJKA ZAKOPALA NOVOROĐENČE?! Bebu spasio pas (VIDEO, FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA ZAKOPALA NOVOROĐENČE?! Bebu spasio pas (VIDEO, FOTO)

Zove se Ping Pong i slave ga kao heroja: reč je o psu koji je spasio život novorođenom dečačiću kojeg je majka, tinejdžerka, zakopala na polju.

Dečačić je bio zakopan pod slojem smeća nedaleko od farme u okrugu Čampuang, ali ga je Ping Pong pronašao istoga dana, 15. maja.

Pas je počeo da kopa i laje, privukavši pažnju svog vlasnika, pastira, koji je prišao da pogleda šta je pronašao.

Disabled Thai dog hailed for rescuing newborn buried alive >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by teenage mom https://t.co/8DZoUklOJU pic.twitter.com/QUkMybfhoH

— The Straits Times (@STcom) May 18, 2019

- Mislim da ga je pas pronašao nedugo nakon što ga je majka zakopala - rekao je policajac Panuvat Udkam, dodajući da je dete smešteno u bolnicu i da je u dobrom zdravstvenom stanju.

Protiv majke, 15-godišnjakinje, pokrenut je krivični postupak zbog pokušaja ubistva i napuštanja deteta. Tereti se da je htela da ga se reši, jer se bojala da će se njeni roditelji ljutiti na nju, rekao je.

- Dakle, nakon što ga je rodila sasvim sama, zakopala ga je - rekao je.

Lokalni mediji s velikom su pažnjom popratili tu priču, a na društvenim mrežama građani su hvalili Ping Ponga

Hero dog saves newborn baby boy buried alive by teenage mother https://t.co/ZuzcIYsj3Z lets hope that reaches people who treat dogs badly-CHINA

— amr (@calalopidge) May 18, 2019

Pas je čovekov "najbolji prijatelj" - rezimirao je jedan korisnik Fejsbuka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.