MAJKA VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI: Mali Luka (12) prolazi kroz pakao! Od prvog razreda rade mu jezive stvari! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI: Mali Luka (12) prolazi kroz pakao! Od prvog razreda rade mu jezive stvari! (FOTO)

Stanje alarmantno.

- Dragi prijatelji!!! Ne poznajemo se ali ovde se piše o svemu zar ne... Ovo je moj srednji sin Luka. Ima 12 god. On trpi vršnjacko nasilje još od polaska u prvi razred. Najgore što to i dan danas traje. U petom razredu je "drugar " pokušao da ga baci sa trećeg sprata škole!!!! Od tada traje pakao - napisala je majka zlostavljanog deteta na društvenoj mreži Tviter.

Ona teško podnosi sve što se dešava njenom drugom detetu godinama. Ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta je rešila da progovori i to na društvenoj mreži o velikom problemu sa kojim se susreće njen sin Luka (12), ali i cela porodica.

Prema njenom pisanju, dete trpi zlostavljanje još od prvog razreda osnovne škole i ono traje dugo.

Udruženje "Drug nije meta" jedino je udruženje u Srbiji koje u fokusu rada ima prevenciju vršnjačkog nasilja. Kroz mnogobrojne aktivnosti udruženje je uključilo hiljade učenika i nastavnika, a na njihovom sajtu možete zakazati besplatnu radionicu, pronaći savete i brojne korisne informacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.