MAJKA U OČAJU, MOLI ZA BILO KAKVU INFORMACIJU O SINU: Uvek je bio dobar plivač, odrastao je uz Dunav, umreću od bola

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 21:44

MAJKA U OČAJU, MOLI ZA BILO KAKVU INFORMACIJU O SINU: "Uvek je bio dobar plivač, odrastao je uz Dunav, umreću od bola"

Majka Nada Dervić uputila je apel građanima da se jave na telefon 0642873983 ako imaju bilo kakvu informaciju

Potraga za Nebojšom Stevanović (33), koji je pao u Dunav sa Varadinskog mosta u noći između četvrtka i petka i dalje traje, a kako priča njegova majka Nada, još uvek nema informacija o sudbini svog sina.

- Nema očevidaca događaja, osim njegovog drugara koji je naveo da je Nebojša bio izuzetno lepo raspoložen u tim momentima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da nema govora o tome da je imao nekih problema. Sin je izuzetno dobar plivač, odrastao je uz Dunav - rekla je njegova majka za "Dnevnik".

Nebojša Stevanović (33) pao je u Dunav sa mosta Duga u Novom Sadu, u noći između četvrtka i petka, tačnije 16. februara oko 3 sata posle ponoći, nakon čega mu se gubi svaki trag. Njegova majka Nada moli za bilo kakve informacije.

Kako je njegova majka objasnila za "Blic", Nebojša je visok 178 centimetara, mršav, mišićav, ima zelene oči i kratku kovrdžavu, tamno smeđu kosu. Na sebi ima crnu jaknu, tamnu košulju, crne cipele i crne pantalone u trenutku nestanka.

- Očajna sam, kao i njegova dva brata. Imam njih trojicu sinova i imam osećaj da ću umreti od bola - izjavila je njegova majka.

Majka Nada Dervić uputila je apel građanima da se jave na telefon 0642873983 ako imaju bilo kakvu informaciju.

- Uvek je voleo da se šali, da se tako zeza... Govorila sam mu da ću ga istući tako velikog jer sam se uvek plašila da mu se nešto može dogoditi. Još ne mogu da verujem da se ovo desilo - sa brigom u glasu priča majka nestalog mladića.

Nebojša je u trenutku nesreće šetao sa prijateljem (26), nakon što su se vraćali iz izlaska u centru grada, kada se mladić u jednom momentu popeo na ogradu mosta i krenuo da šeta po njoj.

Po rečima njegovog prijatelja, on se u jednom trenutku okliznuo i upao u vodu sa velike visine.

Njegov prijatelj je odmah obavestio policiju, a policija je pozvala Vatrogasno-spasilačku službu i pripadnike granične policije koji imaju stanicu na reci u blizini. Međutim, Nebojša nije pronađen u reci.

Kako je rekla njegova majka, potraga je bila značajno otežana jer je bila noć i mrkli mrak u trenutku kada je Nebojša pao.

Obavešten je tužilac, a naloženo je alkotestiranje drugog mladića i ustanovljeno je da je on imao alkohola u krvi. Pregledom snimaka sa nadzornih kamera, utvrđeno je da njegov prijatelj govori istinu. Porodica je posle svega, po proceduri prijavila njegov nestanak.

Izvor: Srbija Danas/Dnevnik.rs/Blic.rs/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.