MAJKA STRADALE DEVOJČICE SE OGLASILA: Roditelji dečaka ubice VERUJU u svoju NEVINOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 18:36

MAJKA STRADALE DEVOJČICE SE OGLASILA: Roditelji dečaka ubice VERUJU u svoju NEVINOST

Nakon devet meseci, advokati su angažovani.

Majka devojčice koju je dečak ubica usmrtio 3. maja 2023. godine, u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"‚ obratila se preko društvene mreže Fejsbuk, povodom stava roditelja ubice.

Porodica devojčice veruje da su roditelji morali da primete da sa njihovim detetom nešto nije bilo u redu i da je zahtevao poseban medicinski tretman.

Takođe, buni je činjenica da oba roditelja uporno negiraju svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krivicu.

- Sa njihove strane i dalje odzvanja isti odgovor : "Nisam kriv" i "nisam kriva", bez žala zbog loših izbora, bez pokajanja i bez spremnosti za preuzimanje odgovornosti za prava koja su želeli, koja su svojoj slobodi birali i u kojima su uživali. Život su živeli upravo u skladu sa sopstvenim sistemom vrednosti u koji očigledno i dalje veruju - navela je majka žrtve u objavi na društvenoj meži Fejsbuk, gde se često oglašava povodom celokupne tragedije.

 - Razlika nakon devet meseci je samo u tome što su sada angažovani i advokati koji će nam kroz iskrivljeno ogledalo vešto opravdavati ove jezive činjenice i pokušati da sakriju suštinu dogođenog zla usvajajući isti šablon klijenata - kriv je neko drugi za moje izbore i moje postupke te će i taj neko drugi snositi odgovornosti za moja prava, ili neće niko u najboljem slučaju - istakla je neutešna majka.

- Ne mrzim, čak ni ne prerezirem...Samo sam neutešna, srce mi krvari i beskrajno sam tužna - napisala je.

Izvor: SrbijaDanas/Republika/Adelarda Popović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.