MAJKA OBJAVILA SRCEPARAJUĆI SASTAV SVOJE ĆERKE (9): Devojčica moli Boga da se masakar ne dogodi u njenoj školi - najviše se brine za svoju baku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 21:26

MAJKA OBJAVILA SRCEPARAJUĆI SASTAV SVOJE ĆERKE (9): Devojčica moli Boga da se masakar ne dogodi u njenoj školi - najviše se brine za svoju baku!

Ovaj sastav objavila je mama devetogodišnje devojčice.

Neki osnovci dobili su ovih dana od svojih učitelja da na času napišu sastav. Verovatno i kao način da kažu svoje mišljenje o masakru koji se desio u školi na Vračaru.

Način da mi ostali, stariji, vidimo kako razmišljaju, imaju li strahove, pate li...

Kako je navela, njena škola nije ni blizu Vračara, što je, opet, dokaz više da smo svi pogođeni tragedijom.

Tema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila "Moje misli, brige i osećanja ovih dana".

Ja se ovih dana osećam nekad srećno, nekad tužno, sve u svemu veoma sam promenljivog raspoloženja, a evo i zašto. Od kada se desila tragedija u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ja se brinem da se to ne desi i u mojoj školi. Pored toga, brine me i jedan član moje porodice, a to je moja baka. Ona ima već 69 godina i ja se plašim za njen život zato što je ona jedina živa od moje starije porodice - piše.

- Sve u svemu, nadam se da ću biti srećnija - piše devojčica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.