MAJKA NA TELEVIZIJI PREPOZNALA SINA KOJI JE NA ROĐENJU BIO UKRADEN: Odmah uradila DNK TEST, a onda se saznala CELA ISTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2022, 21:17

MAJKA NA TELEVIZIJI PREPOZNALA SINA KOJI JE NA ROĐENJU BIO UKRADEN: Odmah uradila DNK TEST, a onda se saznala CELA ISTINA

Mlađan saznao da je usvojen kada se oženio i stvorio svoju porodicu. To mu nije dalo mira, pa je krenuo u potragu za biološkom majkom.

Afera "Nestale bebe“ ne stišava se od sedamdesetih godina prošlog veka, a u septembru prošle godine, razrešili su se prvi slučajevi sumnje na krađu tek rođenih beba između pedesetih i osamdesetih godina prošlog veka u tadašnjoj Jugoslaviji.

Potvrđen je jedan slučaj krađe beba iz Porodilišta u Kruševcu 1981.godine, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi se o slučaju Mlađana Radivojevića, čija je biološka majka danas pozvana iz policije u Kruševcu. Mlađan je saznao da je usvojen, kada je odrastao i osnovao svoju porodicu, a rečeno mu je da ga je majka ostavila u porodilištu.

To saznanje nije mu dalo mira, krenuo je da traga za istinom, a kada je hteo da sazna ime biološke majke, ispostavilo se da ta osoba ne postoji. Zatim se obratio za pomoć članu Vladine komisije za istraživanje nestalih beba Radiši Pavloviću, a ubrzo se pojavio i u medijima.

To pojavljivanje na televiziji dovelo ga je do biološke majke, koja je gledajući emisiju, primetila da liči na njenog supruga i starijeg sina. Zatim se javila kako bi se odradio DNK test, koji je utvrdio da je Mlađan njen sin otet u kruševačkom porodilištu odmah nakon rođenja.

Četiri meseca se čekalo da reaguju tužilaštvo i policija, a tek danas je Milica Milivojević po nalogu Osnovnog tužilaštva u Kruševcu dala izjavu o tome šta se to desilo u martu 1981. godine u kruševačkom porodilištu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.