MAJKA MONSTRUM IDE NA PSIHIJATRIJSKO  VEŠTAČENJE! Brutalno mučila trogodišnje dete u Pančevu - očekuje se i ispitivanje oca

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2023, 12:39

MAJKA MONSTRUM IDE NA PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE! Brutalno mučila trogodišnje dete u Pančevu - očekuje se i ispitivanje oca

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu će u daljem postupku ispitati oca ćerke, koju je maltretirala majka (32), kojoj je određen pritvor.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je nakon što je zadržalo osumnjičenu iz Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici na štetu svoje maloletne ćerke, istu saslušalo i predložilo Osnovnom sudu u Pančevu određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postupak uticanjem na oca kao zakonskog zastupnika maloletne oštećene i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo imajući u vidu da je isto vršila u kontinuiranom periodu, a da je ovaj organ odmah po saznanju za isto uhapsilo dotičnu.

Na predlog OJT Pančevo sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Pančevu je odredio pritvor osumnjičenoj.

OJT u Pančevu je na osnovu ostvarene koordinacije sa CZSR "Solidarnost" Pančevo utvrdilo da u dosadašnjem periodu u predmetnoj porodici nije bilo prijava za nasilje u porodici.

Tokom postupka dokaznih radnji OJT Pančevo će ispitati oca kao zakonskog zastupnika maloletne oštećene, naložiće neuropsihijatrijsko veštačenje majke i preduzeti sve radnje u cilju utvrđivanja bitnih elemenata prijavljenog krivičnog dela a sve u saradnji sa PU Pančevo i CZSR "Solidarnost".

Podsećamo, osumnjičena je u vremenskom periodu od decembra 2022.g. do 21.03.2023.g. u porodičnom stanu u Pančevu vršila nasilje nad maloletnom ćerkom tako što ju je vređala, nazivala pogrdnim imenima, vezivala joj ruke u hranilici za decu i izbacivala je na terasu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.