Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 19:37

MAJKA KUPALA ĆERKE U NEPOZNATOM RASTVORU: Jedno dete palo u komu, a drugo reanimirano, EVO ŠTA POLICIJA KAŽE O OPASNOM PREPARATU

Ćerke su helikopterom prebačene u bolnicu.

Dve devojčice, starosti 3 i 4 godine, prevezene su u teškom stanju helikopterom u rumunsku bolnicu, nakon što ih je majka, navodno oprala nepoznatim rastvorom.

Kako prenose tamošnji mediji, do ovog incidenta je došlo u gradu Targu Frumos, u oblasti Jaši, na istoku zemlje.

- Jedna devojčica je pala u komu, dok je druga reanimirana. One su helikopterom prevezene u bolnicu Sveta Marija iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jašija - saopštila je doktorka Hitne službe Jaši Diana Cimpoešu.

Policajci iz ruralne policije grada Targu Frumos, upozoreni su na slučaj od strane majke. U toku je istraga kojom se ispituje kako je došlo do ovog incidenta, kao i koji rastvor je korišćen, koji je mogao da dovede do ovakvih posledica.

Izvor: Srbija Danas/ALO!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.