MAJKA IZ PAKLA ZGROZILA SRBIJU! Osumnjičena da je podvodila ĆERKU za 500 DINARA! Naterala ljubavnika da ima SEKS SA NJOM?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA IZ PAKLA ZGROZILA SRBIJU! Osumnjičena da je podvodila ĆERKU za 500 DINARA! Naterala ljubavnika da ima SEKS SA NJOM?!

Vesna M. uhapšena je u nedelju u Velikom Gradištu zbog sumnje da je podvodila svoju ćerku S. M. (13) za 500 dinara starijim meštanima! U istoj akciji uhapšen je i Vesnin ljubavnik Saša M. (35), jer je u više navrata imao seks sa nesrećnom devojčicom, i to naočigled njene majke!

U istoj akciji uhapšen je i Vesnin ljubavnik Saša M. (35), jer je u više navrata imao seks sa nesrećnom devojčicom, i to naočigled njene majke!

Prema rečima izvora iz istrage, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vesna je mesecima prilazila starijim meštanima ispred Doma zdravlja, pijace ili pošte i nudila im seks sa njenom ćerkom za 500 ili 600 dinara u jednoj napuštenoj kući u Velikom Gradištu.

- Vesna je ćerki govorila da je to jedini način da dođu do novca i da mora majci da pomogne da zaradi pare. Ubeđivala ju je čak i da je seks zdrav i da će joj biti bolje ako ima odnose sa više muškaraca – navodi sagovornik.

Vesni ni to nije bilo dovoljno, pa je čak dozvoljavala svom ljubavniku Saši da zlostavlja nesrećnu devojčicu.

- Saša je po ceo dan bio pijan i, ukoliko Vesna ne bi htela da ga zadovolji, on bi onda imao seks sa devojčicom, i to naočigled majke – ispričao je izvor.

Nakon što je policija nedavno otkrila da se mala S. M. prostituiše, najpre je uhapšena njena majka, a kad su na videlo isplivali svi detalji jezive torture, iza rešetaka se našao i Saša. Devojčica je zatim odvedena na ginekološki pregled, koji je pokazao da je deflorisana.

Vesni i Saši je nakon saslušanja kod nadležnog tužioca određen pritvor do 30 dana. Vesna se tereti za podvođenje ćerke, a Saša za obljubu deteta. Mala S. M. je u međuvremenu poslata u hraniteljsku porodicu.

Vesnin otac Dragiša M. bio je u šoku kada je saznao da je njegova ćerka primoravala svoje dete na prostituciju, i on prosto ne može da se pomiri s tom činjenicom.

- Vesnu je muž tukao i zato je ona sa ćerkom pre nekoliko godina prešla da živi kod mene. Njen muž je priznao moju unuku. Pritom, moja ćerka nije sirotinja, ima dovoljno novca za životi nije bilo nikakvog razloga da podvodi dete. Ponavlja, uvek sam Vesni davao novac kad joj je bio potreban i nije oskudevala ni u čemu – ističe Dragiša, i dodaje:

- Saša nije Vesnin ljubavnik, već drug iz detinjstva. On je dobar mladić, ali ne liči ni na šta i nije ni za šta! Ne mogu da pojmim da bi moja ćerka legla s njim, a kamoli unuka! Saša je povremeno dolazio kod nas, da nam pomogne oko kućnih poslova i za to je bio uredno plaćen. Znam da ima problem sa alkoholom i sve pare koje zaradi potroši na pivo i rakiju.

Dragiša je ogorčen i zbog toga što se po Velikom Gradištu pročulo da se njegova unuka prostituiše, pa ga poznanici zaustavljaju na ulici i pitaju ga da li je to tačno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PODVODILA ĆERKU (13) ZA 500 DINARA Majka monstrum koja je uhapšena u Požarevcu ispričala UŽASAVAJUĆE DETALJE svog "poslovanja"

Izvor: Blic, 29.Maj.2019, 15:15

Vesna M. (43), majka monstrum iz Velkog Gradišta, podvodila je svoju ćerku (13) odraslim muškarcima za 500 dinara. Njoj je pomagao bivši dečko Saša M, koji se sumnjiči da je imao seksualne odnose sa devojčicom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.