MAJKA IZ PAKLA PROGLAŠENA KRIVOM: Na monstruozan način ubila sina i ćerku

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 14:09

MAJKA IZ PAKLA PROGLAŠENA KRIVOM: Na monstruozan način ubila sina i ćerku

Porota suda u američkoj državi Ajdaho proglasila je krivom Lori Valou koja je na užasan način ubila sopstvenu decu.

Porota suda u američkoj državi Ajdaho proglasila je krivom Lori Valou za ubistvo svoje dvoje dece i planiranje ubistva prve žene svog supruga pre skoro četiri godine. Kazna će joj biti izrečena za tri meseca.

Valou je, uz svoje advokate, sedela ravnodušno dok je porota saopštavala presudu, proglasivši je krivom po svih šest tačaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << optužnice za ubistvo, zaveru i veliku krađu.

Uplakani rođaci u sudnici sedeli su ruku pod ruku dok je sudija zatvarao skoro petonedeljno suđenje. Tužioci su tokom suđenja izveli 60 svedoka koji su na trenutke detaljno izneli jezive dokaze o tome kako su deca ubijena i kako su otkriveni njihovi ostaci.

Lori Valou Dejbel, nazvana „mama iz pakla“, optužena je zajedno sa partnerom Čedom Dejbel za ubistvo Tajli Rajan (16), Džošue „Džej Džej“ Valou (7) i Dejbelove prethodne supruge Tami Dejbel.

Na sudu u Ajdahu se oktrilo da je bila uključena u kult koji je vodio njen tadašnji dečko Čed Dejbel koji je bio opterećen planovima o sudnjem danu, drugom dolasku Isusa Hrista, demonima i apokalipsi.

Nakon što se porodica preselila kod Čeda, sve je postalo čudno, pa i to da su proglasili deca „zombijima“ koju su preuzeli zli duhovi i treba ih ubiti. Tela sina i ćerke pronađena su zakopana na imanju Dejbela u junu 2020. godine. Ruke Tajli Rajan (17) bile su odsečene, dok je njen brat Džošua Valou (7) pronađen vezan lepljivom trakom.

Valou je okrivljena je po svim tačkama optužnice uključujući dve za ubistvo prvog stepena, tri za zaveru radi ubistva i veliku proneveru finansijskih sredstava od osiguranja dece posle njihovog ubistva.

Njena odbrana nije pozvala nijednog svedoka niti je iznela objašnjenje o tome kako su deca ubijena.

Lori Valou i Čad Dejbel posle ubistva dece su pobegli na odmor na Havaje, gde su uhapšeni, prenose američki mediji.

Lorin pokojni brat, Aleks Koks, optužen je za pomaganje u navodnim zločinima, iako je umro u decembru 2019. godine.

Sa sličnim optužbama suočava se i njen muž ali je njegovo suđenje odloženo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.