Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 00:01

MAJKA IZ HORORA: Kristina stavila sina u VRUĆU VODU, pa ga UBILA jednim udarcem

Majka još uvek negira da je počinila ubistvo.

Britanka Kristina Robinson (30) optužena za ubistvo svog trogodišnjeg sina izjavila je na suđenju da Biblija dozvoljava udaranje deteta bambusovim štapom.

Iz tužilaštva navode da je Robinson potopila sina u vruću vodu, usled čega je dete zadobilo teške opekotine, prenosi Gardijan. Pored toga, ona je sina tako snažno protresla da je to rezultiralo oštećenjem mozga.

Tužioci su naveli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Robinson zlostavljala sina dok joj je muž bio odsutan. Istovremeno, ona je imala aferu sa muškarcem kojeg je upoznala na Internetu i pokušavala je da zatrudni uz pomoć donatora sperme, navodi britanski list.

Robinson se izjasnila da nije kriva po optužbi za ubistvo svog sina i negira optužbe za okrutnost prema detetu.

Očekuje se da će suđenje trajati četiri nedelje.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.