MAJKA GODINE! Njen sin ima cerebralnu paralizu, a ona je za njega uradila nešto NEVEROVATNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA GODINE! Njen sin ima cerebralnu paralizu, a ona je za njega uradila nešto NEVEROVATNO! (VIDEO)

Snimak je oduševio sve, a nju su proglasili majkom godine.

Ljudi širom sveta ostali su oduševljeni i u suzama zbog snimka od 32 sekunde na kojoj dečak vozi skejtbord. Naime, dečak ima cerebralnu paralizu, a njegova mama osmislila je posebnu vrstu sprave koja mu omogućuje da uživa u aktivnosti koju vole deca - skejtbordingu.

Na videu se vidi da se dečak u posebnoj spravi nalazi u skejt parku i kako ga mama gura preko prepreka dok se on smeje i uživa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

He has Cerebral Palsy and wanted to skate board so his mom created this for him so that he could.

MY HEART 😭❤

Mother Of The Year pic.twitter.com/S97bk8jBAS

— StanceGrounded (@_SJPeace_) October 22, 2019

- Ima cerebralnu paralizu i hteo je da vozi skejt pa je njegova mama stvorila ovo kako bi to mogao. Moje srce. Majka godine. Njegov osmeh na kraju. Moje poštovanje prema ovoj majci. Ona je junakinja. Naš novac trebao bi biti potrošen na uređaje kao što je takav koji bi zabavu učinio dostupnijom deci s invaliditetom - naveo je tviteraš koji je i snimak objavio .

Veliki broj tviteraša ostao je oduševljen snimkom, kao i dizajnom te su mnogi poručili hrabroj mami da bi spravu trebala patentirati.

Snimak objavljen na Tviteru pogledalo je više od 13 miliona ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.