MAJCI IZ NOVOG SADA SU ODUZETA DECA, OGLASILO SE TUŽILAŠTVO! Pomenuli zapuštanje i zlostavljanje maloletnih lica, EVO ŠTA SLEDI

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 12:53

MAJCI IZ NOVOG SADA SU ODUZETA DECA, OGLASILO SE TUŽILAŠTVO! Pomenuli zapuštanje i zlostavljanje maloletnih lica, EVO ŠTA SLEDI

Pokrenut postupak

Pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Novom Sadu je u toku postupak preduzimanja određenih dokaznih radnji protiv osumnjičene iz Novog Sada.

Kako navode iz tužilaštva postupak je pokrenut zbog postojanja osnova sumnje da je majka izvršila tri krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz člana 193. stav 1. Krivičnog zakonika, a po krivičnoj prijavi podnetoj od strane Policijske uprave Novi Sad broj KU-60959/23 od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 30.11.2023. godine.

U navedenom postupku, tužilaštvo će prikupiti sve relevantne dokaze radi provere osnovanosti navoda predmetne krivične prijave i utvrđivanja činjeničnog stanja, a u cilju donošenja pravilne i zakonite javnotužilačke odluke.

Nakon okončanja postupka, biće doneta javnotužilačka odluka blagovremeno i u skladu sa zakonom, o čemu će javnost biti obaveštena.

Izvor: Srbija Danas/Mondo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.