MA­JA GOJKOVIĆ IZA­ŠLA IZ BOLNICE! Predsednica Skupštine Srbije nastavlja oporavak kod kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MA­JA GOJKOVIĆ IZA­ŠLA IZ BOLNICE! Predsednica Skupštine Srbije nastavlja oporavak kod kuće

Pr­va da­ma par­la­men­ta do­bro se ose­ća, ali se sta­nje i da­lje pra­ti.

Za­sad ni­je usta­no­vlje­no zašto se one­sve­sti­la, ali se pre­t­pos­ta­vlja da je to zbog napornog posla, stresa i umora.

Pred­sed­ni­ca Sku­p­šti­ne Sr­bi­je Ma­ja Go­j­ko­vić iza­šla je iz bo­l­ni­ce, gde je bi­la sme­šte­na na­kon što joj je na­glo po­zli­lo u ne­de­lju pred po­la­zak u Beo­grad na sed­ni­cu Glav­nog od­bo­ra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SNS. Pr­va da­ma par­la­men­ta, ka­ko se sa­zna­je, ose­ća se sa­da do­bro ali, pre­ma pre­po­ru­ci le­ka­ra, na­sta­vlja opo­ra­vak ku­ći.

Uko­li­ko se sta­nje pot­pu­no sta­bi­li­zu­je, ni­je isklju­če­no da se Go­j­ko­vi­će­va od po­ne­de­lj­ka vra­ti po­slov­nim oba­ve­za­ma.

- Ma­ja je u uto­rak iza­šla iz Kli­ni­č­kog cen­tra Sr­bi­je (KCS). Sa­da je kod ku­će u No­vom Sa­du, od­ma­ra se. Do­bro se ose­ća, ali se sta­nje i da­lje pra­ti. Le­ka­ri, nai­me, za­sad ni­su usta­no­vi­li za­što je izgu­bi­la sve­st, pre­t­pos­ta­vlja se da je zbog stre­sa i pre­mo­ra. Ali ni­je bi­lo ni­ma­lo be­za­zle­no. Pos­to­ja­la je mo­gu­ć­nost šlo­ga, ali je br­zom rea­k­ci­jom spre­čen. Sve se de­ša­va­lo u ne­de­lju ka­da je kre­nu­la na sed­ni­cu GO SNS u Beo­gra­du. Ona ka­že da se uo­p­šte ne se­ća ka­da je i ka­ko pa­la. Uzrok što joj je po­zli­lo ni­je, ka­ko su ne­ki u jav­nos­ti na­vo­di­li, na­gli skok še­će­ra u kr­vi - pri­ča izvor.

Go­j­ko­vi­će­va, ka­ko do­da­je, oče­ku­je da već sle­de­će se­d­mi­ce do­đe u Sku­p­šti­nu, ako opo­ra­vak bu­de te­kao po pla­nu.

- Ona je do­bro ra­spo­lo­že­na, slu­ša le­ka­re i ve­ru­je da će u po­ne­de­ljak bi­ti na po­slu - na­vo­di sa­go­vor­nik.

Pred­sed­ni­ci par­la­men­ta je po­zli­lo u ne­de­lju, pa je pri­mlje­na u Ur­gen­t­ni cen­tar u No­vom Sa­du, oda­kle je upu­će­na na KCS u Beo­grad na da­lja kli­ni­č­ka ispi­ti­va­nja. Po­sle dva da­na pu­šte­na je na ku­ć­no le­če­nje.

Pred­sed­nik Sr­bi­je i SNS Ale­k­san­dar Vu­čić pr­vi je u ne­de­lju uve­če sao­p­štio da je Go­j­ko­vi­će­voj po­zli­lo.

- Ja­vi­li su mu za­što ne­će do­ći da sed­ni­cu GO.

On ju je po­se­tio čim se sed­ni­ca za­vr­ši­la, po­že­leo joj brz opo­ra­vak - na­vo­di sa­go­vor­nik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.