Izvor: Danas, 13.Maj.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

M.O.R.T. i Sara Renar bend u Mikseru

U Mikser hausu (Karađorđeva 46) u petak, 15. maja, nastupiće dva trenutno najperspektivnija hrvatska izvođača, M.O.R.T. i Sara Renar bend. Novi talas hrvatske muzike predstaviće se u najboljem svetlu, sa savršenom fuzijom progresivno melodičnog roka koji donosi Sara Renar i autorskog pank bluz zvuka koji karakteriše M.O.R.T.

Odlične recenzije albuma i održanih koncerata Saru Renar stavljaju u sam vrh novog talasa hrvatske muzičke scene. Prvi album "Djeca" (2013) nominovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << je za najbolji debitantski album, a svojim novim albumom "Jesen" Sara je potvrdila status najprogresivnije hrvatske muzičarke. Ove godine je nastupila i na RockOff festivalu u zagrebačkoj Tvornici i osvojila nagradu za najbolju izvedbu, a takođe je osvojila i još jednog Porina u kategoriji najbolje ženske vokalne izvedbe.

M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk-blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine, a od 2011. sastav počinje sa ozbiljnim radom i nastupima po regionu. U novembru ove godine M.O.R.T. je osvojio i glavnu nagradu žirija RockOff festivala u zagrebačkoj Tvornici kulture sa četvrtim singlom "Nina", a nominovani su i za Porina u kategoriji najboljeg novog izvođača.

Koncert počinje u 21 sat, a ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 400 dinara u pretprodaji, dok će cena na dan koncerta biti 600 dinara.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.