M M M MALO MUCAM Legendarni snimak Trampa koji imitira svog ljutitog rivala: On je pretnja d-d-demokratiji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 13:31

"M M M MALO MUCAM" Legendarni snimak Trampa koji imitira svog ljutitog rivala: On je pretnja d-d-demokratiji (VIDEO)

Još jedno Trampovo "rešetanje" po Bajdenu

Bivši predsednik napao je aktelnog zbog govorne mane na predizbornom skupu u Gruziji.

Donald Tramp ne prestaje s ruganjem Džo Bajdenu. Nedavno se okomio na njegove godine, a sada se rugao aktuelnom predsedniku zbog mucanja.

Poslednji napad na Bajdena dogodio se tokom vikenda u Džordžiji.

- Okupiću zemlju tuh-tuh-tuh-zajedno. Izvinite, m m m malo mucam - rekao je Tramp imitirajući Bajdenovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mucanje.

Bajdenov govor o stanju nacije takođe nije baš najbolje ‘seo‘ Trampu.

- Jeste li ga videli? Mucao je celo vreme. Ništa ga nisam mogao razumeti. I onda on kaže da sam ja pretnja demokratiji. On je pretnja d-d-demokratiji - rekao je Trump, praveći se da muca.

Neki korisnici X-a, ranije poznatom kao Twitter, napali su Trampa zbog ovih komentara.

- Deset posto dece muca. Bajden je pomogao deci koja mucaju, a Tramp im se smeje jer je on samo podli, opaki nasilnik - napisala je na X-u korisnica Victoria Brownworth.

Bidenu se i inače zbog njegove mane prilagođavaju govori, a trenutni američki predsjednik postao je predmet sprdnje zbog brojnih gafova koji nemaju veze s njegovim mucanjem.

 Srbija Danas/Jutarnji.hr

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.