Lutovac: U DS-u postoje spavači korisni režimu, prepoznaju se u režimskim medijima

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2019, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutovac: U DS-u postoje spavači korisni režimu, prepoznaju se u režimskim medijima

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je da je nedavno napuštanje sednice Glavnog odbora grupe njenih članova pokušaj da se izazove opstrukcija, potom kriza i na kraju preraspodela snaga u stranci, ali da su takvi umesto snage pokazali slabost i nemoć.

"Kome takvo ponašanje koristi neka procene vaši čitaoci sami. Demokratskoj stranci bez sumnje šteti", naveo je Lutovac za novi broj nedeljnika Vreme.

On je rekao da "u stranci postoje 'spavači' koji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su korisniji režimu kad u DS-u proizvode probleme, nego kada otvoreno podržavaju režim".

"Ko su oni? Pa pogledajte režimske tabloide i medije pa ćete ih prepoznati. Njih niko ne napada, napadaju se oni koji su stvarno protiv režima. Njima se daje prostor da anonimo ili otvoreno otvaraju probleme u stranci, da se bave neutralnim temema, da kritikuju opoziciju ili sopstvenu stranku", rekao je Lutovac.

Prema njegovim rečima, "režim takođe koristi sve mehanizme i državna sredstva da ucenjuje, obećava, zastrašuje, preti".

On je rekao da "nema nikavih struja u DS-u", već "postoji zvanična politika stranke koju podržva ogromna većina članova i postoji nezadovoljna manjina".

"Među njima je manji deo onih koji smatraju da bi trebalo voditi drugačiju politiku, dok je većina među nezadovoljnima, u stvari, nezadovolljna sopstevenim položajem i ulogom u stranci". rekao je Lutovac.

Kako je rekao, "ovi drugi su pokušali da opstrukcijom i mešetarenjem izazovu sumnje i probude nezadovoljstvo među ubeđivom većinom i u tome nisu uspeli".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lutovac: U DS postoje spavači korisni režimu, prepoznaju se u režimskim medijima

Izvor: Danas, 05.Dec.2019

Predsednik Demokratske stranke (DS )Zoran Lutovac izjavio je da je nedavno napuštanje sednice Glavnog odbora grupe njenih članova pokušaj da se izazove opstrukcija, potom kriza i na kraju preraspodela snaga u stranci, ali da su takvi umesto snage pokazali slabost i nemoć.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.