Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Maj.2020, 12:32

Lutovac: Sednica GO DS 31. maja

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac kazao je danas da će sednica Gradskog odbora te stranke biti održana 31. maja i dodao da očekuje da će se steći uslovi za bezbedno održavanje sednice.

"Naš glavni odbor broji blizu 400 članova od kojih su mnogi stariji od 65 godina. Upozoravamo javnost da nije bezbedno organizovati izbore dok traje pandemija", kazao je Lutovac za Danas.

On je naveo da se nada da će "preovladati razum" i da će vlast odložiti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izbore, i da će oni biti održani kada prođe pandemija i obezbede se "elementarni uslovi da budu pošteni i slobodni".

DS je početkom marta odložila sednicu GO zbog pandemije korona virusa, na kojoj je trebalo da se raspravlja o odluci da zamenik predsednika DS Saše Paunovića da napusti stranku zbog izlaska na lokalne izbore u Paraćinu, o raspuštanju omladine te stranke i o bojkotu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SAZNAJEMO Više od trećine članova Glavnog odbora DS dalo potpis za održavanje sednice na kojoj će tražiti smenu Zorana Lutovca

Izvor: Blic, 12.Maj.2020, 06:51

Članovi Glavnog odbora Demokratske stranke prikupili su potpise više od trećine članova GO i zakazali sednicu tog tela za nedelju, saznaje “Blic”. Budući da je sednica zakazana, pa otkazana zbog vanrednog stanja, ona će u nedelju praktično biti nastavljena. Glavna tačka dnevnog reda, kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.