Lutovac: Samo se bojkotom može afirmisati slobodna volja i vratiti dostojanstvo i pravo

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutovac: Samo se bojkotom može afirmisati slobodna volja i vratiti dostojanstvo i pravo

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je danas da je cilj kampanje bojkota predstojećih izbora u Srbiji da se izmeni sadašnje stanje u kojem je nemoguće "izjasniti se, formirati volju i iskazati politički stav".

"Alternativa bojkotu je izlazak na neslobodne izbore, a takvo opredeljenje uključuje i pristanak da se povinuješ nečemu što nema atribute slobodnog i demokratskog", kazao je Lutovac na TV "Naša".

Ocenio je da se jedino bojkotom može afirmisati >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << slobodna volja i vratiti dostojanstvo i pravo svakog građanina.

"Izbori na način na koji su zamišljeni i kako se predizborne radnje sprovode, poslužiće stranci na vlasti da državu još čvršće okuje ;i zarobi", procenio je Lutovac.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.