Lutovac: Potrebno jedinstvo opozicije i gradjana koji žele promene u Beogradu

Izvor: Beta, 12.Jun.2021, 13:18

Lutovac: Potrebno jedinstvo opozicije i gradjana koji žele promene u Beogradu

 Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac apelovao je danas na jedinstvo opozicije i gradjana koji po njegovim rečima, žele promene u Beogradu. On je na početku kampanje gradskog odbora DS pod nazivom "Budi bedem" naveo da je trenutni prioritet stvoriti uslove za fer izbore što kako je rekao, zahteva da opozicija udruži snage i resurse i da "ne brine svako o svom rejtingu". Lutovac je kazao da treba brinuti o onim gradjanima koji hoće promene "ali ne žele nikog pojedinačno". "Ti ljudi žele da vide da smo mi spremni i da imamo snage za promene. Te ljude ne možemo privući ako svako bude išao pojedinačno i zato apelujemo i sopstvenim primerom pokazujemo da je neophodno da sa drugima zajedno privučemo gradjane koji žele promene a koji sa nama čine većinu u društvu", rekao je Lutovac. On je rekao da je došao da podrži kampanju beogradskog odbora DS kako bi "ohrabrio gradjane da se uključe" jer kako je ocenio, "bez njihovog angažmana neće biti ništa". "I pored naprednjačke destrukcije s kojom se Beograd suočava decenijama, glavni grad je spreman i sposoban za samoodbranu. Da ne bismo postali politička i ekološka deponija dužni smo sebi i Beogradu da postavimo bedem, prvu liniju odbrane protiv pljačke, primitivizma i ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lutovac: Potrebno jedinstvo opozicije i građana koji žele promene u Beogradu

Izvor: Danas, 12.Jun.2021

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac apelovao je danas na jedinstvo opozicije i građana koji po njegovim rečima, žele promene u Beogradu. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.