Lutovac: Nema sukoba članstva DS, manjina koja ima pristup režimskim medijima stvara utisak podela

Izvor: Beta, 03.Dec.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutovac: Nema sukoba članstva DS, manjina koja ima pristup režimskim medijima stvara utisak podela

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je danas da "nema sukoba" medju članovima DS, odnosno da postoji "ogromna većina koja podržava zvaničnu politiku stranke i manjina koja ima pristup pre svega režimskim medijima i koja stvara utisak podela".Gostujući na Radio-televiziji Vojvodine, Lutovac je rekao da je na subotnjoj sednici Glavnog odbora DS pokušan "puč" u stranci, odnosno da je pokušana "preraspodela snage i moći tako što bi se organizovalo prebrojavanje da li postoji kvorum"."Od 183 prisutna člana Glavnog odbora, sednicu je napustilo manje od njih 20. Kvorum je postojao, prisustvo 163 člana je utvrdjeno imenom i prezimenom. Pokušaj puča je potpuno neuspešan a ishod je da ogromna većina članova GO a još veća u članstvu, podržava zvaničnu politiku stranke", kazao je Lutovac.Predsednik DS je ocenio da su oni članovi Glavnog odbora koji su na sednici u subotu tražili utvrdjivanje kvoruma, hteli time da idu ka sledećem koraku a to je kako je rekao, "raspisivanje nekih drugih izbora".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Lutovac: Na Glavnom odboru se desio pokušaj puča

Izvor: Blic, 03.Dec.2019

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je večeras da su na sednici Glavnog odbora u subotu donete odluke koje idu u smeru dalje stabilizacije stranke, dok je istovremeno, kako je ocenio, pokušan "puč" sa ciljem preraspodele moći i snage unutar DS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.