Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Feb.2024, 15:11

Lutovac: Bojkot konstitutivne sednice ne znači da ćemo bojkotovati rad parlamenta

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je danas da konstitutivna sednica Skupštine Srbije, zakazana za 6. februar, "nije strateško nego taktičko pitanje" i dodao da bojkot te sednice ne znači da će ta partija bojkotovati rad parlamenta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Lutovac: Ako se ne ide na konstitutivnu sednicu Skupštine Beograda, onda ne bi trebalo ni na sednicu republičkog parlamenta

Izvor: Danas, 04.Feb.2024

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac ocenio je danas da poslanici opozicije ne bi trebalo da prisustvuju konstitutivnoj sednici parlamenta u utorak, jer bi to bila loša poruka građanima i partnerima iz Evropske unije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.