Lutka koja sisa razljutila roditelje

Izvor: Blic, 31.Mar.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutka koja sisa razljutila roditelje

Imitacija bebe koja sisa trebalo bi da devojčice nauči kako da doje. Ova čudna igračka izazvala je negodovanje roditelja u Americi.

Proizvođač kaže da im je cilj bio da decu poduče dojenju. U kutiji sa lutkom se dobija i brushalter koji ima dva cveta na mestu na kojem su bradavice. Kada se bebina usta približe cvetovima sa senzorima, lutka počinje da ispušta zvuke i pokrete kao da sisa. Pošto završi s "obrokom" lutka treba da se nosi i lupka po leđima posle čega i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podrigne.

- Bilo je ljudi koji su nas nazvali pedofilima, perverznjacima. Dojenje je bilo normalni deo života pre nego što su pohlepne farmaceutske kompanije počele da prodaju veštačko mleko ne bi li se obogatile. Devojčice koje se igraju sa bebom koja sisa će shvatiti da je to normalni način hranjenja- izjavio je portparol kompanije "Berjuan" Denis Luis.

Dečji psihijatar Ned Halovel ipak tvrdi da nova igračka ne treba da zabrinjava roditelje.

- Ne mislim da je to gore od malog dečaka koji stoji pored oca koji se brija i stavlja penu na lice- rekao je Halovel.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lutka koja je zgrozila Ameriku (VIDEO)

Izvor: S media, 01.Apr.2011, 14:49

Roditelji u Americi su zgroženi, dok proizvođači ove lutke, koja oponaša bebu koja sisa mleko, smatraju da je njena svrha da decu nauči osnovama ishrane. ..Lutka Brest Milk Bejbi (Breast Milk Baby)) na mestu na kom bi trebalo da budu bradavice ima dva cveta sa senzorima. Kad se usta lutke približe...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.