Lusia je plenila lepotom i talentom u Seranovima, a danas izgleda OVAKO!

Izvor: Blic, 27.Jan.2017, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lusia je plenila lepotom i talentom u "Seranovima", a danas izgleda OVAKO!

Španska glumica Belen Rueda popularnost u Srbiji stekla je tokom emitovanja serije "Seranovi", u kojoj je tumačila lik Lusije, žene koja se nakon neuspelog prvog braka vraća u rodni Madrid i sreću u ljubavi pronalazi s prvim momkom Dijegom Seranom, kog tumači Antonio Resines.

Velika i dobro uigrana glumačka ekipa, topla porodična priča i neobična kombinacija tragedije i komike, dali su sjajnu seriju koja se s uspehom emitovala čak osam sezona. Belen se u "Seranovim" oprostila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od publike na početku poslednje sezone, kada njen lik na tragičan način gubi život, što će ostati jedan od najupečatljivijih momenata serije.

Inače, Rueda je danas jedna od najuspešnijih glumica u Španiji. Nakon prve velike televizijske uloge, upravo u seriji "Seranovi", Belen danas dobija brojne angažmane na filmu i u pozorištu Za dva meseca napuniti 52 godine, a ali uprkos tome sve više zrači i sve je lepša.

Za španske medije izjavila je da se ne oseća kao žena u 50-im.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.