Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lunaček ponovo potpredsjednica EP

BEČ - Poslanica stranke Zelenih Austrije Ulrike Lunaček ponovo je potpredsjednica Evropskog parlamenta, a za nju je u Evropskom parlamentu glasao 441 poslanik.

Lunaček, koja je i izvjestilac EP za Kosovo, kao i izvjestilac iz sjenke za Srbiju, nakon što je reizabrana, zahvalila je na povjerenju koje su joj ukazale kolege i poručila da se raduje što može da nastavi rad kao potpredsjednica EP.

Lunaček je u saopštenju koje je dostavila medijima navela da će kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << borac za evropske vrijednosti i osnovna prava, poput ljudskih i manjinskih, i dalje raditi velikim elanom da na najbolji mogući način predstavlja EP.

"EU je imala i bolja vremena, zbog čega svoj reizbor vidim kao nalog za rad na produbljivanju socijalne i zelene dimenzije u Uniji, kao i da odbranim EU od razarajućeg bijesa desničarskih populista i ekstremista", poručila je.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lunaček ponovo potpredsednica EP: Svoj reizbor vidim kao nalog za rad na produbljivanju socijalne i zelene dimenzije u EU

Izvor: BKTV News, 18.Jan.2017

Poslanica stranke Zelenih Austrije Ulrike Lunaček ponovo je izabrana za potpredsednicu Evropskog parlamenta, nakon što je zaglasao 441 poslanik u Evropskom parlamentu. ..Lunaček, koja je i izvestilac EP za Kosovo, kao i izvestilac iz senke za Srbiju, nakon što je reizabrana, zahvalila je na poverenju...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.