Luna videla DARKA LAZIĆA? Zbog bolesti završila u KBC Zemun, izašla iz Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna videla DARKA LAZIĆA? Zbog bolesti završila u KBC "Zemun", izašla iz "Zadruge"

Luna Đogani u prepodnevnim satima završila u bolnici

On je uslikana kada je napuštala KBC Zemun, gde se nalazi i Darko Lazić, i u pratnji obezbeđenja ušla u kombi koji ju je vratio u "Zadrugu".

Kako se saznaje, Đoganijevoj je pružena lekarska pomoć, jer se žalila na jaku glavobolju, malaksalost i prehladu. Njoj su urađene analize, koje su pokazale da ništa nije zabrinjavajuće i, nakon što joj je prepisana terapija, rečeno joj je da može da se vrati u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijaliti.

Blogerka se nasmejana pojavila pred fotografima i bilo je jasno da se mnogo bolje oseća nego prethodnog dana. Njoj članovi produkcije nisu dozvolili kontakt s medijima, pa je izostala njena izjava, a ostalo je i nepoznato da li je videla Darka Lazića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.