Luna izgubila živce kada su joj pomenuli devojke koje je Marko muvao (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2019, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna izgubila živce kada su joj pomenuli devojke koje je Marko muvao (VIDEO)

Luna, Marko i Pavle ćaskali su u dnevnoj sobi. Budući da su se dotakli teme da je Miljković imao ranije neke kombinacije, to je Đoganijevu iznerviralo, pa je ljutito rekla svom dečku sledeće.

- Ja nisam tamo neka splavaruša, razumeš, nego tvoja devojka… Nemoj da me upoređuješ sa tvojim droljama iz separea. Izvinjavam se na prostakluku. Budalo - rekla je Luna Miljkoviću.

Kako je to izgledalo, pogledajte na sledećem snimku:

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

“Ja nisam tamo neka splavaruša, već tvoja devojka”: Luna izgubila živce kada su joj pomenuli devojke koje je Marko muvao, pa je osula paljbu po svom dečku (VIDEO)

Izvor: Svet, 23.Feb.2019

Luna, Marko i Pavle ćaskali su u dnevnoj sobi. Budući da je su dotakli teme da je Miljković imao ranije neke kombinacije, to je Đoganijevu iznerviralo, pa je ljutito rekla svom dečku sledeće.. – Ja nisam tamo neka splavaruša, razumeš, nego tvoja devojka… Nemoj da me upoređuješ sa tvojim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.