Luksuz dostojan superzvezda

Izvor: Politika, 18.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luksuz dostojan superzvezda

Ako niste znali gde su u Crnoj Gori odsedale zvezde poput Rolingstonsa, Viktorije i Dejvida Bekama i gde će u vreme koncerta ovoga leta nekoliko dana provesti Madona, pored drugih poznatih ljudi iz sveta sporta, muzike i biznisa, to je hotel „Splendid” u Bečićima. „Splendid” je prvi pravi luksuzni hotel na Crnogorskom primorju, sa pet plus zvezdica po međunarodnom Tomsonovom platinastom vrednovanju hotela, kaže Žerom Latijer, direktor marketinga „Montenegro stars”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << hotelske grupe u koju spadaju „Blu star” u Budvi i „Montenegro bič” u Bečićima.

„Splendid” je za kratko vreme svrstan među 40 najboljih luksuznih hotela sveta čuvene agencije Tomson. Spa centar od 3.000 kvadrata, najveći na Mediteranu po luksuzu, efektivi i mogućnostima za opuštanje i uživanje, svetska inspekcija uvrstila je među prvih pet takvih centara u svetu. Hotel ima dvadesetak superluksuznih apartmana i jedan izuzetan predsednički iz koga se direktno liftom izlazi na helidrom na koji svakoga dana sleti nekoliko helikoptera obično posle nedugog leta sa velelepnih stometarskih jahti svetskih bogataša.

Većina VIP gostiju često i ne znaju da se nalaze u isto vreme u hotelu, nadovezala se na Latijerovu priču Vesna Popović, direktor prodaje. Sa tri velika unutrašnja bazena, nekoliko sauna, parnih kupatila, teretana, terapeutskih sala i privatnih mini-spa centara u nekolicini najluksuznijih apartmana, potpuno je jasno zašto je „Splendid” dospeo na najzahtevnije liste svetskih luksuznih hotela. Više od 200 soba sa sopstvenim terasama i pogledom na pučinu ili planine, po želji, predviđeno je za goste iz Rusije, Francuske, Engleske, Japana, ali i iz Srbije (oko 12 odsto godišnje). Hotel je u redovnoj ponudi agencije Kontiki.

-----------------------------------------------------------

Stonsi bili, Madona stiže

Svi članovi Rolingstonsa su došli sa prijateljicama ili ženama i imali su VIP tretman, što podrazumeva smeštaj u nekom od 13 velnes apartmana (sa mini-spa centrima). Samo su Mik Džeger i njegova pratilja imali pravo na velelepni predsednički apartman sa više od 250 kvadrata u kome će ovoga leta biti ugošćena i Madona. Nisu pravili nikakve ekscese, jedino što su jeli za odvojenim stolovima, a u vreme večere čak u zasebnim restoranima. Džeger je uvek obedovao u japanskom suši restoranu, a ostali u gurmanskom „Vindou ov Montenegro” sa predivnim panoramskim pogledom na more.

Ištvan Dekanj

[objavljeno: 19/03/2008]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.