Luković i Lazović šampioni Rusije

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2010, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luković i Lazović šampioni Rusije

Srpski reprezentativci Aleksandar Luković i Danko Lazović osvojili su šampionsku titulu Rusije sa Zenitom.

 Fudbaleri Zenita proslavili su titulu prvaka Rusije kod kuće, odigravši bez golova u poslednjem, 30. kolu šampionata protiv Krila sovjetov.

Zenit je još dva kola pre kraja obezbedio naslov šampiona jer je imao nedostižnu bodovnu prednost u odnosu na CSKA, ali su proslava titule i podizanje pehara upriličeni posle meča sa Sovjetovim.

Na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << utakmice se kompletan tim, ali i stručni štab na čelu sa Italijanom Lučanom skinuo do pojasa i zajedno sa navijačima proslavio veliki uspeh i drugu titulu u istoriji kluba.

Zenit će tako naredne sezone igrati u Ligi šampiona, a u kvalifikacijama će učestvovati CSKA i Rubin.

Četvrti Spartak iz Moskve i Lokomotiva idu u Ligu Evrope, dok su u niži rang ispali Sibir i Alanija, koja nije uspela da ostvari pobedu nad Saturnom u poslednjem kolu (1:1) iako bi joj ona obezbedila ostanak u eliti.

Umesto njih, sa 30 bodova ali boljom gol razlikom, u prvoj ligi će naredne sezone Amkar, koji je odigrao bez golova sa CSKA.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.