Lukašenko razgovarao sa Putinom, a onda okrenuo broj bivšeg predsednika velike države!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 18:12

Lukašenko razgovarao sa Putinom, a onda okrenuo broj bivšeg predsednika velike države!

Nisu objavljeni detalji razgovora dvojice lidera

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko jutros je telefonom razgovarao sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom, saopšteno je iz pres službe predsednika Belorusije.

- Jutros je Aleksander Lukašenko razgovarao sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Putinom - navodi se u saopštenju, prenosi RIA.

Međutim, nisu objavljeni detalji razgovora dvojice lidera. Dodaje se da je, nakon razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Putinom, Lukašenko obavio telefonski razgovor sa bivšim kazahstanskim predsednikom Nursultanom Nazarbajevim, sa kojim je pričao o međunarodnoj situaciji, situaciji u regionu i belorusko-kazahstanskim odnosima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.