Lukašenko: Ne zanima nas. Odlučite

Izvor: B92, 05.Avg.2021, 14:57

Lukašenko: "Ne zanima nas. Odlučite"

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da se trenutna politika ukrajinskih vlasti zasniva na sukobu, što predstavlja pretnju za Belorusiju.

"Ukrajinci su blizak i srodan narod, ali rukovodstvo njihove zemlje vodi nepopularnu politiku koja ide ka konfrontaciji. Ne zanima nas kuda se oni kreću, ka Zapadu, Istoku ili Jugu. Na njima je da se odluče. Ali osnova njihove politike je sukob, što nama predstavlja dodatnu pretnju koju nismo primetili ranije", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Lukašenko.

Lukašenko je to rekao na sastanku koji je sazvan zbog situacije na zapadnim i južnim granicama Belorusije, a na koji su bili pozvani šefovi svih ključnih agencija za sprovođenje zakona, prenosi agencija TASS. .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.