Lukas: Bednici su bacili suzavac

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas: Bednici su bacili suzavac

Koncert u Sarajevu je možda i najbolji koncert u mom životu! Neko je pokušao da spreči ljude da uđu, nekih desetak bednika koji su bacali suzavac. Umesto što su ga bacali, bolje da su ga gurali sebi u b*lju! Hala je bila puna! - rekao je popularni folker za portal skandal.rs.

Koncert u Sarajevu je bio najbolji u mom životu: Aca Lukas  

Aca Lukas održao je sinoć dugoočekivani koncert u sarajevskoj “Zetri”, gde je pevao pred 16.000 ljudi. U razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za portal Scandal.rs, popularni srpski folker revoltiran je pisanjem bosanskih medija o njegovom nastupu, istakavši da mu je nastup u gradu na Miljacki možda i najbolji u životu.

 

Pročitajte još:

* Bačen suzavac pred koncert Ace Lukasa u Sarajevu!

"Iako su probali da mi unište koncert, masu niko nije mogao da zaustavi! Hala je bila puna! Do poslednjeg mesta. Kažem još jednom, koncert mog života, što će potvrditi i svi koji su bili", rekao je Aca Lukas, koji je bio besan “miniranjem” bosanskih medija, kao i informacijama koje su naši mediji preneli iako su bili na koncertu.

 

"Nema tu priče i velike filozofije. Postoje slike i one govore više od hiljadu reči. Na njima se vidi koliko je ljudi bilo na koncertu i kakva je atmosfera vladala. A ostali… Mnogo su jadni", zaključio je folker.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Aca Lukas: Bednici su bacili suzavac

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2012

Koncert u Sarajevu je možda i najbolji koncert u mom životu! Neko je pokušao da spreči ljude da uđu, nekih desetak bednika koji su bacali suzavac. Umesto što su ga bacali, bolje da su ga gurali sebi u b*lju! Hala je bila puna! - rekao je popularni folker za portal skandal.rs...Aca Lukas održao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.