Luka želi u Eminin spot

Izvor: Blic, 10.Jun.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka želi u Eminin spot

Jedna od naših najlepših pevačica Emina Jahović-Sandal napravila je kasting za svoj novi spot za pesmu sa novog albuma. Na kasting je došlo oko sto kandidata, a među njima je bio i nekadašnji učesnik „Survivora“ Luka Rajačić.

Već oko dvanaest časova kafić „Hyde", u kojem je bio organizovan kasting, bio je pun do poslednjeg mesta. Devojke i momci sa nestrpljenjem su čekali da se pojavi Emina Jahović. Nakon pola sata pevačica je došla u pratnji svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

menadžera Ninoslava Prodanovića, te se pozdravila sa prisutnima i zajedno sa žirijem zauzela mesto u bašti.

- Tražim nova lica, treba da budu specifični. Jednog dečka i devojku. Nije važno da li imaju nekog prethodnog iskustva, bitno je da zanimljivo izgledaju. Onaj ko ne dobije ulogu u spotu ima šansu da postane maneken Modne agencije „Foks". Drago mi je da se ovim mladim ljudima pruža šansa - rekla nam je Emina i kasting je mogao da počne.

Momci i devojke su se ređali, a Emina nije propuštala priliku da svakome da kompliment. Sledeći kandidat.

- Čime se ti baviš?

- Bavim se „Survivorom" - odgovorio je kroz smeh bivši takmičar Luka Rajačić.

- Ooo, pa ti onda nemaš problema pred kamerama - rekao mu je Ninoslav, a potom je na red došao sledeći kandidat.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emina Jahović: Potraga za specifičnim licima za spot

Izvor: Svet, 10.Jun.2010

Jedna od naših najlepših pevačica Emina Jahović-Sandal napravila je kasting za svoj novi spot za pesmu sa novog albuma. Na kasting je došlo oko sto kandidata, a među njima je bio i nekadašnji učesnik "Survajvora" Luka Rajačić. Već oko dvanaest časova kafić "Hyde", u kojem je bio organizovan...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.