Luka Zidan ide iz Reala?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2019, 06:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Zidan ide iz Reala?

Golman fudbalera Real Madrida Luka Zidan, sin trenera Zinedina Zidana, verovatno napušta kraljevski klub ovog leta, prenose španski mediji.

Ugledni list Marka piše da se za talentovanog čuvara mreže interesuje francuski drugoligaš Klermon, trenutno 10. tim na tabeli Lige 2.

Mladi Francuz za Real je debitovao krajem marta u pobedi nad Ueskom 3:2, kada je dobio priliku jer su van stroja bili Kejlor Navas i Tibo Kurtoa, a po njihovom povratku nema priliku da se najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razvija.

Bivši golman madridskog velikana Kiko Kastilja rekao je da je pred 20-godišnjim golmanom svetla budućnost.

"Luka je veliki golman i zaslužuje priliku. On je i sjajan momak. Veoma se trudi i ima zrelost bez obzira na svoje godine. Ko zna šta će budućnost da donese, ali je u Madridu napredovao i biće odličan golman bez obzira u kom klubu branio", rekao je Kastilja za "Marku".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.