Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2016, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Petrović saslušan nakon prijave Valentina Incka

SARAJEVO - Luka Petrović, generalni sekretar SNSD-a, saslušan je danas u Tužilaštvu BiH, potvrđeno je "Nezavisnim".

Kako saznajemo, Petrović je saslušan zbog prijave Valentina Incka, visokog predstavnika u BiH, kome su građani RS poslali na hiljade razglednica u znak protesta zbog odluke Ustavnog suda o ukidanju 9. januara kao Dana RS.

Petrović je potvrdio za "Nezavisne" da je u Tužilaštvu BiH bio u svojstvu svjedoka, te poručio da će Srpska i dalje slaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Dan RS, jer iza toga i dalje stoji većina građana RS.

"Ne plašimo se bilo kakvih i dodatnih pritisaka koji će, nažalost, biti prisutni i u budućim vremenima. Tu smo da istrajemo i izdržimo sve napade i sve pritiske", rekao je Petrović.

Iz SNSD-a su kazali da je ovo još jedan dokaz o pritiscima i harangi koju u kontinuitetu sprovode nelegalne pravosudne institucije prema diktatu inostranih mentora, a protiv svih onih koji se zalažu za institucionalnu i svaku drugu destabilnost Srpske.

"SNSD kao državotvorna i patriotska stranka je, prema prirodi stvari, prva na udaru", ističu u ovoj stranci, a prenosi agencija Srna.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.