Luis Hamilton: Kao Fanđo

Izvor: Danas, 30.Okt.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis Hamilton: Kao Fanđo

Britanski vozač Luis Hamilton postao je proteklog vikenda peti put šampion Formule 1. Hamilton je postao šampion pošto je završio na četvrtom mestu trke za Veliku nagradu Meksika (bilo mu je dovoljno i sedmo mesto), iako su do kraja sezone ostale da se odvezu još dve trke (Brazil i UAE). Članak Luis Hamilton: Kao Fanđo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Taksisti prave spiskove Kar go vozača

Izvor: Danas, 30.Okt.2018

Tokom proteklog vikenda, a nakon usvajanja izmena Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, pojedine grupe taksista počele su da sakupljaju podatke i prave liste Kar go (CarGo) partnera vozača, kojima prete tim spiskovima. Članak Taksisti prave spiskove Kar go vozača se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.