Luda žurka na točkovima

Izvor: Glas javnosti, 14.Jun.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luda žurka na točkovima

Dvanaesta beogradska „Rolerijada“, čiji su učesnici juče okupirali gotovo sve ulice od Kalemegdana do Slavije, „naterala“ je oko tri hiljade Beograđana da oprobaju svoje umeće na točkićima i prepuste se uživanju. Iako su se organizatori potrudili da, kroz 20 trka, svakoj kategoriji učesnika daju šansu, čini se da je juče malo ko mario hoće li na cilj stići prvi ili poslednji. Bilo je bitno samo da se svi dobro zabave. Pored porodične trke, u kojoj već tradicionalno učestvuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << roditelji sa decom, najveće interesovanje među učesnicima vladalo je za ovogodišnji novitet-“Trku za zaljubljene“, na kojoj su mogli da učestvuju samo oni koji se tako osećaju, a imaju između 13 i 19 godina.

Menjam tatu za komšiju

U masi ljudi naišli smo na uplakanog šestogodišnjeg Borisa, koga je tata bezuspešno tešio. Misleći da je pao i možda se povredio, prišli smo, ali ispostavilo se da je dečak bio ljut na oca zbog koga je, kako kaže, izgubio trku.

- Imam najsmotanijeg tatu na svetu! Od sve dece, baš je meni on morao da zapadne, kukao je Boris i nastavio rečima da će sledeće godine pozvati komšiju Vladu da mu pomogne da osvoji prvo mesto.

- Umesto on mene da čuva da ne padnem, ja sam morao njega! Bio je kao Bambi na ledu, a sve su videli i moji dugari koji će mi se sada sigurno smejati- tužno je rekao Boris, dok nas je njegov tata samo gledao, ne progovarajući ni reč.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.