Lubek: Ohrabreni smo otvorenošću i refomama

Izvor: Beta Video, 28.Okt.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lubek: Ohrabreni smo otvorenošću i refomama

BEOGRAD - „IFC je deo grupe Svetske banke koji radi sa privatnim sektorom. Radimo u Srbiji od 2001. godine, i za to vreme smo obezbedili preko dve milijarde dolara finansiranja privatnom sektoru u Srbiji. Planiramo još poslova ovde, ohrabreni smo otvorenošću i refomama da se poboljša situacija za privatno poslovanje”, zaključio je regionalni menadžer Međunarodne finansijske korporacije za Zapadni Balkan Tomas Lubek (CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Lubek: Srbija je načinila napredak u pokazateljima plaćanja poreza

Izvor: Beta Video, 28.Okt.2015

BEOGRAD - „Srbija je načinila napredak u pokazateljima plaćanja poreza i izdavanja građevinskih dozvola. To su oblasti u kojima je bila znatno iza ostalih zemalja regiona, ali i u svetu. Načinjen je veliki napredak, od čega je veliki deo zabeležen ovogodišnjim izveštajem, ali deo napora vlade...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.