Lu Rid: Radujem se skorim koncertima

Izvor: Glas javnosti, 04.Jun.2013, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lu Rid: Radujem se skorim koncertima

LOS ANĐELES - Lu Rid kaže da je "veći i snažniji nego ikada" posle transplantacije jetre koja mu je spasla život i poručuje da se raduje skorim koncertima.

"Ja sam trijumf moderne medicine,fizike i hemije", naveo je 71-godišnji roker na svom vebsajtu, pošto je njegova supruga tokom vikenda obelodanila da se podvrgao operaciji.

"Veći sam i snažniji nego ikada. Moj čen taiči mi je dobro došao proteklih godina", rekao je Rid aludirajući na vežbe borilačkih veština >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << koje utiču na zdravlje i relaksaciju, prenosi Rojters. "Radujem se skorim koncertima i pisanju još pesama koje će se povezati sa vašim srcima i dušama i univerzumom".

Lori Anderson, supruga muzičara i tekstopisca koji je slavu stekao kao frontmen grupe "The Velvet Underground", rekla je u intervjuu "Tajms of London" koji je objavljen u subotu da je Rid "umirao" pre transplantacije u aprilu.

"Moj suprug je otišao na veliku operaciju koja je dobro prošla...transplantaciju jetre. Ozbiljnije od toga ne može. Umirao je. Na to ne idete iz zabave", rekla je ona.

Rid je u aprilu otkazao brojne nastupe u Kaliforniji, uključujući i koncerte na festivalu Koačela i Artsu.

Pevač sada klasične numere "Sweet Jane" ima uspešnu solo karijeru sa 20 studijskih albuma i sarađivao je sa brojnim muzičarima od kantri pevača Vinsa Gila do rok benda "The Killers".

Oženio se Andersonovom, performans umetnicom i eksperimentalnom muzičarkom 2008.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Lu Rid: Veći sam i snažniji nego ikada!

Izvor: Blic, 04.Jun.2013

Lu Rid kaže da je "veći i snažniji nego ikada" posle transplantacije jetre koja mu je spasila život i poručuje da se raduje skorim koncertima. ..- Ja sam trijumf moderne medicine,fizike i hemije - naveo je 71-godišnji roker na svom vebsajtu, pošto je njegova supruga tokom vikenda obelodanila da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.