Loznica: Lopovi direktoru ukrali sef težak 200 kilograma

Izvor: B92, 22.Avg.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loznica: Lopovi direktoru ukrali sef težak 200 kilograma

Nepoznati lopovi odneli su sef težak oko 200 kilograma iz kuće pored magistrale u Jelavu, čiji je vlasnik direktor JKP "Naš dom" u Loznici Janko Aleksić.

U tom trezoru, kako saznaju Večernje novosti, bili su sva višegodišnja ušteđevina i dragocenosti porodice Aleksić.

Krađa se najverovatnije dogodila između 10 i 11 časova pre podne, kada su Janko i njegova supruga Božica, glavna medicinska sestra u Medicini rada Doma zdravlja u Loznici, bili na poslu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kradljivci su, kako se ispostavilo, pokušali da sef iznesu sa prednje strane kuće. Kad im to nije pošlo za rukom, razvalili su prozore na suprotnom delu i odneli plen.

Policija je, kako kaže Aleksić, kome je ovo treća provalna krađa, obavila uviđaj. Inače, nije novina u lozničkom kraju da se kradu i tako robusne stvari.

Tako je svojevremeno Živku Žići Krasavcu, vlasniku Salona nameštaja "Zoki" u Loznici, ukradena kasa teška oko 400 kilograma. U njoj su bili 33.000 evra i čekovi vredni oko 700.000 dinara. Policija je pronašla kasu, ali ne i novac i čekove.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.