Lovebirds u Beogradu

Izvor: Blic, 11.Dec.2013, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lovebirds" u Beogradu

Solo projekat nemačkog producenta Sebastiana Deringa, Lovebirds, nastupiće u subotu, 14. decembra, prvi put u Beogradu.

Lovebirds dolazi u novootvoteni klub “Džulijan Loft“, a već je čuo dosta lepih stvari o provodu u Beogradu.

- Jedva čekam da stignem. Mnogo ljudi mi je pričalo da je Beograd odličan grad za provod i da ima najbolje klubove i muziku na Balkanu. Tako da sam baš nestrpljv da stignem. Očekujem sjajnu žurku i, Beograde, vidimo se uskoro - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kaže Lovebirds.

Lovebirds je autor velikog klupskog hita “Want You In My Soul”, a njegovi setovi generalno predstavljaju putovanje kroz vreme, u zvukove iz ’70-ih i ’80-ih, ali upakovane u modernu klupsku muziku.

Za pult kluba će izaći tačno u ponoć, a nakon njegovog nastupa muzičko kormilo preuzeće rezident večeri, Miss Millie.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Lovebirds" u Beogradu

Izvor: Dzungla.org, 11.Dec.2013

Solo projekat nemačkog producenta Sebastiana Deringa, Lovebirds, nastupiće u subotu, 14. decembra, prvi put u Beogradu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.